Från ritning till
färdigt hus

Vi kan hjälpa dig från början med dina önskemål och behov. Du som kund behöver bara en kontakt hela vägen för att arbetet skall löpa på smidigt och enkelt. Vår duktiga arkitekt har flera års erfarenhet som bygglovshandläggare och byggnadsinspektör. Kan det bli enklare?

Välkommen in till oss så berättar vi mer.

Vår filosofi

Vår filosofi är att alltid leverera full service från första kontakt till inflyttning. Istället för att bygga så mycket som möjligt har vi valt att bygga endast en handfull villor om året och göra dem riktigt bra. Vad kan vi göra för dig?

Ritningar, Bygglov & Kontrollansvarig

Vår arkitekt hjälper er att ta fram CAD-ritade arkitekt- och bygglovshandlingar och brukar i regel också bistå kunden med inlämning av bygglovsansökan samt kontakt med Stadsbyggnadskontoret. Detaljerade 3D-ritningar går också att ordna vid önskemål.

Miljöansvar

Vi arbetar ständigt med att försöka minska våran påverkan på miljön. Allt från att välja miljövänliga byggmaterial till att minska transporter och sortera byggavfall.

Och vi vill gärna bli ännu bättre.

Jobba hos oss

Vi söker alltid kompetent folk.

Är du en öppensinnad och kreativ person som ser möjligheter istället för begränsningar?
Kontakta oss gärna!

Villa Svartskär

Ett möte med havet

Villa Svartskär ligger med bästa tänkbara läge precis nere vid havet. Framsidan på huset skiljer sig markant mot baksidan där fasaden nästan helt består av glaspartier. När du kliver in genom de massiva ekdörrarna förstår du varför. 

Villa Gunilla

Ett arv får nytt liv

På en kulle uppe bland ekarna ligger denna generösa villa i lantlig stil. Den är helt anpassad efter kundens önskemål om ett liv på landet, bland annat med skogspromenader och hundar i fokus. 

Vill du veta mer om vad vi kan göra?

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.