En kärlek för kulturmiljön som syns i hantverket

I vårt arbete möts vår noggrannhet och perfektion med vår passion för historien och bygden. Oavsett om vi bygger nytt eller renoverar så vill
vi göra projekt med respekt för platsen och naturen, som både de boende
och vi kan vara stolta över.

Villa Strandvik

Med en utsikt som aldrig tar slut.

Villa Strandvik är ett fritidshus beläget vid kusten norr om Varberg, det färdigställdes 2020 åt en barnfamilj som önskade sig ett hus att vistas i tillsammans på helger och lov. Huset är beläget i en sluttande terräng med vidsträckt utsikt över havet och omgivningen.

Villa Lund

Ansiktslyft för vacker 60tals-villa.

Villa Lund färdigställdes 2021. Det är en totalrenovering av en större 60-talsvilla på Söder i Varberg. Huset har fått ett uppdaterat utseende med ny tegelfasad, plåtsarg och nya fönsterpartier. Invändigt är det mesta utbytt och planlösningen har modifierats för att passa paret som bor i huset.

VALLGÅNGEN NO8

Med inspiration från historien.

Vallgången no 8 är ett flerbostadshus med 10 lägenheter som vi färdigställde 2018. Huset ligger på Söder i Varberg endast en kort promenad från Ankaret och strandpromenaden.

SÖderport

Sekelskifteshus för 2000-talet

Söderport är ett flerbostadshus med sex lägenheter beläget i centrala Varberg. Huset färdigställdes 2022 och kvarteret består idag av större villor från sekelskiftet med den pampiga Rosenfredsskolan precis på andra sidan vägen. 

Villa Björk

Renovering med ett öga för detaljerna.

Villa Björk är ett större renoveringsprojekt som färdigställdes 2022. Huset som ligger i centrala Varberg är byggt 1928 och var i stort behov av renovering.

Brf Södra Porten

Nyproduktion i toppklass

Bygget av BRF Södra Porten löper på enligt plan och nu är det snart bara några månader kvar till inflyttning. Fantastiskt fint läge centralt utmed Rosenfredsgatan och vilka lägenheter! 

Projekt Tusenfalken

Arkitektur & design Off-the-grid 

Strax innan semestern 2019 var det stor invigning av det minst sagt unika huset vi valt att kalla Tusenfalken vid Getterön. Projektet som man tidigare kunnat läsa om i Hallands Nyheter, tog hela fyra år att få till alla tillstånd och lov, samt bygglovshandlingar.

Villa Bellmyr

Villa med strama former

När Tobias & Belinda tog över huset efter Tobias farmor ville de göra en drastisk förändring och idag är det inte mycket som skvallrar om att det är ett renoverat hus och inte en nybyggnation. Huset har renoverats totalt och byggts ut på två ställen..

Träslövsläge

Två epoker vävs samman

Träslövsläge, eller Läjet som det kallas i folkmun, är en gammal fiskeby i södra Varberg. 2014 färdigställde vi här en villa åt en kund som själv har ett förflutet som arkitekt och därför också ritat huset. 

Villa svartskär

Ett möte med havet

Villa Svartskär ligger med bästa tänkbara läge precis nere vid havet. Framsidan på huset skiljer sig markant mot baksidan där fasaden nästan helt består av glaspartier. När du kliver in genom de massiva ekdörrarna förstår du varför.

Villa Gunilla

Ett arv får nytt liv

På en kulle uppe bland ekarna ligger denna generösa villa i lantlig stil. Den är helt anpassad efter kundens önskemål om ett liv på landet, bland annat med skogspromenader och hundar i fokus.

Villa Ekström

New England i Skällinge

Hur detta huset såg ut innan vi gjorde den omfattande ombyggnationen, kan ni inte ana. Nu har det förvandlats till en fantastisk New England-dröm som har alla de typiska attributen en sådan villa ska ha.

Vill du veta mer om vad vi kan göra?

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.