En kärlek för kulturmiljön som syns i hantverket

I vårt arbete möts vår noggrannhet och perfektion med vår passion för historien och bygden. Oavsett om vi bygger nytt eller renoverar så vill
vi göra projekt med respekt för platsen och naturen, som både de boende
och vi kan vara stolta över.

Villa Bellmyr

Villa med strama former


När Tobias & Belinda tog över huset efter Tobias farmor ville de göra en drastisk förändring och idag är det inte mycket som skvallrar om att det är ett renoverat hus och inte en nybyggnation. Huset har renoverats totalt och byggts ut på två ställen.
.

Träslövsläge

Två epoker vävs samman

Träslövsläge, eller Läjet som det kallas i folkmun, är en gammal fiskeby i södra Varberg. 2014 färdigställde vi här en villa åt en kund som själv har ett förflutet som arkitekt och därför också ritat huset. 

Villa svartskär

Ett möte med havet

Villa Svartskär ligger med bästa tänkbara läge precis nere vid havet. Framsidan på huset skiljer sig markant mot baksidan där fasaden nästan helt består av glaspartier. När du kliver in genom de massiva ekdörrarna förstår du varför.

Villa Gunilla

Ett arv får nytt liv

På en kulle uppe bland ekarna ligger denna generösa villa i lantlig stil. Den är helt anpassad efter kundens önskemål om ett liv på landet, bland annat med skogspromenader och hundar i fokus.

Villa Ekström

New England i Skällinge

Hur detta huset såg ut innan vi gjorde den omfattande ombyggnationen, kan ni inte ana. Nu har det förvandlats till en fantastisk New England-dröm som har alla de typiska attributen en sådan villa ska ha.

VALLGÅNGEN NO 8

Sekelskiftescharm och doft av hav

Natursten och smidesräcken pryder den vackra entrén med kopparlyktorna och ekdörren från den bohuslänska före detta båtbyggarfabriken. 

Vill du veta mer om vad vi kan göra?

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.