Villa svartskär

Ett möte med havet

Villa Svartskär ligger med bästa tänkbara läge precis nere vid havet. Framsidan på huset skiljer sig markant mot baksidan där fasaden nästan helt består av glaspartier. När du kliver in genom de massiva ekdörrarna förstår du varför. 

Vyer och trivsel.

Här ser du havet i nästan 180 graders vinkel samtidigt som vågorna slår mot Svartskär, som gett huset dess namn. En stor kamin pryder vardagsrummet, där du kan njuta av brasan med havsutsikt. Källardelen som inte syns från havssidan rymmer gym, garage, bastu, garderober och badrum. Här har vi hjälpt kunden med allt från bygglovsansökan till färdig trädgård. På tomten har vi också byggt ett matchande Attefallshus när gäster kommer på besök. 

Fler projekt

Träslövsläge
Träslövsläge

Två epoker vävs samman

Träslövsläge, eller Läjet som det kallas i folkmun, är en gammal fiskeby i södra Varberg. 2014 färdigställde vi här en villa åt en kund som själv har ett förflutet som arkitekt och därför också ritat huset.

Villa Gunilla
Villa Gunilla

Ett arv får nytt liv

På en kulle uppe bland ekarna ligger denna generösa villa i lantlig stil. Den är helt anpassad efter kundens önskemål om ett liv på landet, bland annat med skogspromenader och hundar i fokus.

Vill du veta mer om vad vi kan göra?

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.