VALLGÅNGEN NO 8

Sekelskiftescharm och doft av hav

Natursten och smidesräcken pryder den vackra entrén med kopparlyktorna och ekdörren från den bohuslänska före detta båtbyggarfabriken.

Rent och stilfullt.

När vi ritade upp huset stod det tydligt att målet var att uppföra ett hus som inte bara skulle vara vackert, utan som också skulle ha rätt känsla rakt igenom. Redan i trapphuset möts du av platsbyggda träspeglar och tapeter på väggarna. Samtliga lägenheter har en genomgående stil av platsbyggda inredningar och kök. På köksbänkarna ligger det marmor och en grå kulör spinner som en röd tråd på alla listverk och innerdörrar. Längst upp ligger det två generösa takvåningar som har en fantastisk utsikt över Varbergs hamninlopp. I Maj 2018 flyttade tio familjer in. Vem skulle inte vilja bo här?

Fler projekt

Villa Gunilla
Villa Gunilla

Ett arv får nytt liv

På en kulle uppe bland ekarna ligger denna generösa villa i lantlig stil. Den är helt anpassad efter kundens önskemål om ett liv på landet, bland annat med skogspromenader och hundar i fokus.

Villa Svartskär
Villa Svartskär

Ett möte med havet

Villa Svartskär ligger med bästa tänkbara läge precis nere vid havet. Framsidan på huset skiljer sig markant mot baksidan där fasaden nästan helt består av glaspartier. När du kliver in genom de massiva ekdörrarna förstår du varför.

Vill du veta mer om vad vi kan göra?

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.