Villa Bellmyr

Villa med strama former

När Tobias & Belinda tog över huset efter Tobias farmor ville de göra en drastisk förändring och idag är det inte mycket som skvallrar om att det är ett renoverat hus och inte en nybyggnation. Huset har renoverats totalt och byggts ut på två ställen.

Resultatet blev en modern villa med strama former, mycket fönster och flera speciallösningar och häftiga detaljer som inte avslöjas förrän du kommer in i huset. Det som står ut mest är kanske kontoret med de 2.70 höga fönsterpartierna som fyller ut en hel långsida av rummet. Fönstren vetter mot trädgården i norr, där de skyddas från den varma eftermiddagssolen och har minimerad insyn. En annan detalj i rummet är den platsbyggda bokhyllan som integrerats med ett större fönster i hörnet, komplett med en sittbänk.

 

 

Stora sällskapsytor

På önskelistan stod ett stort kontor, större umgängesytor och en privat övervåning med badrum och
klädkammare samt en stor terrass.

På baksidan finns ett umgängesrum som kan öppnas upp helt mot altan och trädgård med de stora vikpartierna från Schuco. Utanför finns också ett skyddande skärmtak som skyddar mot solen och håller kylan borta på sena sommarkvällar.

 

 

Fler projekt

Villa Gunilla
Villa Gunilla

Ett arv får nytt liv

På en kulle uppe bland ekarna ligger denna generösa villa i lantlig stil. Den är helt anpassad efter kundens önskemål om ett liv på landet, bland annat med skogspromenader och hundar i fokus.

Villa Svartskär
Villa Svartskär

Ett möte med havet

Villa Svartskär ligger med bästa tänkbara läge precis nere vid havet. Framsidan på huset skiljer sig markant mot baksidan där fasaden nästan helt består av glaspartier. När du kliver in genom de massiva ekdörrarna förstår du varför.

Vill du veta mer om vad vi kan göra?

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.