Passion & perfektion

Andersson & Keller drivs av passionen att skapa hem åt människor. Vi ger oss inte innan ditt hem är precis så bra det bara kan bli. Idag är vi ett tjugotal anställda med bland annat egna snickare och egen arkitekt. Istället för att bygga så mycket som möjligt har vi valt att bygga endast en handfull villor om året och göra dem riktigt bra.

Vad kan vi göra för dig?

Villa Bellmyr

Villa med strama former

När Tobias & Belinda tog över huset efter Tobias farmor ville de göra en drastisk förändring och idag är det inte mycket som skvallrar om att det är ett renoverat hus och inte en nybyggnation. Huset har renoverats totalt och byggts ut på två ställen.

Brf Södra Porten

Nyproduktion i toppklass

Nu har försäljningen av lägenheterna på Rosefredsgatan i Varberg börjat. Fyra stycken 3:or och två stycken 2:or finns ute till försäljning och det är först till kvarn som gäller. Kontakta Varberg och Falkenbergs Fastighetsbyrå för mer information. 

Villa svartskär

Ett möte med havet

Villa Svartskär ligger med bästa tänkbara läge precis nere vid havet. Framsidan på huset skiljer sig markant mot baksidan där fasaden nästan helt består av glaspartier. När du kliver in genom de massiva ekdörrarna förstår du varför.

Träslövsläge

Två epoker vävs samman

Träslövsläge, eller Läjet som det kallas i folkmun, är en gammal fiskeby i södra Varberg. 2014 färdigställde vi här en villa åt en kund som själv har ett förflutet som arkitekt och därför också ritat huset. 

Just nu söker vi snickare 

 

Vi söker snickare! Är du en engagerad person som brinner för att bygga hus och bostäder? Då ska du söka hos oss. Vi har alltid spännande projekt på gång. Skicka in din ansökan till: snickare@anderssonkeller.se

Andersson & Keller får hederspris 2019

 

Hembygdsföreningen Gamla Varberg gav 2019 Andersson & Keller diplom för projekt Vallgången 8 på Peder Skrivares väg i Varberg.

Sällsynt händelse på Hästhagavägen i Varberg

 Just nu uppför vi inte mindre än två nya villor på Hästhagavägen i Varberg. Något som inte inträffat sedan kvarteret byggdes på 60-talet. Det är ett fantastiskt läge, minst sagt!

 

 

 

 

 

Vill du veta mer om vad vi kan göra?

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi.